Eskadersegling Åland runt

Eskadersegling 2015 ” Åland runt”
I anslutning till sommarträffen på Härsö kommer vi att anordna en eskadersegling Åland runt.
Avgång blir från Härsö söndag morgon mot första upphämtningshamn Stora Jolpan (Paradiset/ Finnhamn) vidare till Fejan / Lidö (beroende på vad som önskas). 28/7 planerad överfart mot Åland, antingen mot Eckerö eller Rödhamn/Mariehamn.
Totalt blir seglingen ungefär 190 nm från Härsö till
Riddersholm (strax söder om Kapellskär) dvs under 20 nm / dag utöver dagen vi seglar över Ålands hav (t o r 30-40 nm). Planerade stopp är bl.a Mariehamns östra hamn (mitt i city) och Bomarsunds fästning.
Föreslaget är att diskussion om ”skepparmöte” och färdväg sköts via förbundets diskussionsforum.
Intresserade/anmälan kontaktar ordf@shipman28.nu el.0735-147016

Comments are closed.